Dezert: Kakaové s ovocím

Dezert: Kakaové s ovocím

Dezert: Kakaové s ovocím

Pripravte si doma recept z dnešnej epizódy Bez servítky.

Ingrediencie: instatná káva, mascarpone, šlahačka, cukor, váječný końak, stužovač šľahačky, piškóty. 

Zdroj fotky TV JOJ

Postup: Uvaríme 300 ml silnej kávy necháme ju vychladnúť. Vymiešame 600 gramov mascarpone,  600 g šľahačky s 3 lyžicami cukru a 3 lyžicami vaječného koňaku. Pridáme pred šľahaním tiež dva stužovače šľahačky. Piškóty namočené vo vychladnutej káve ukladáme do na dno nádoby, potom potrieme zmesou mascarpone  a šľahačky. Skrášlime bobuľami hrozna, znova dáme dve vrstvy piškót namočených vo vychladnutej čiernej káve, znova nanesieme vrstvu krému , posypeme kakaom a ozdobené jahodami, kiwi, hroznom a mätovými lístkami .

Slobodne a bez záväzkov

Sledujte svoje obľúbené relácie naživo ale aj v predstihu

Prehrať