- 12.10.2021 - 00:00
- Autor redakcia/AB
Dezert: Podzimný západ slnka
Pripravte si doma recepty z dnešnej epizódy.
ingrediencie:
750 ml bieleho jogurtu
750 ml mascarpone
2 vanilkový cukor
1 balík práškovej želatíny
2 balíky beke keksy
150 g masla
2 kompótové konzervy ananásu
Zdroj fotky
TV JOJ
Postup:
Keksy si podrvíme a rozmiešame s maslom tým nám vznikne spodná vrstva. Stredná vrstva sa skladá s jogurtu mascarpone a vanilkového cukru. Tieto suroviny pomiešame spolu a vkladáme na zmes z keksov. Na vrch sa pripraví rozmixovane kúsky ananásu so šťavou. Túto hmotu následne vlejeme do hrnca pridáme želatínový prášok a na miernom ohni miešame. Po vychladnutí vlejeme tekutinu na pripravené vrstvy dezertu a čakáme do stuhnutia želatíny.
- 12.10.2021 - 00:00
- Autor redakcia/AB
- Tagy: Dezerty
Bez servítky
NAJSLADŠÍ týždeň roka v relácii Bez servítky: Do kuchyne prichádzajú najznámejší PEKÁRI Slovenska!
Sous-vide kačacie prsia, zemiakovo-batátové pyré a višňová omáčka s čokoládou
Carpaccio z pečenej cvikly s krémom z kozieho syra
Panna cotta s malinovým coulis a crumble