- 01.11.2021 - 00:00
- Autor redakcia/AB
Dezert: O módu nepôjde
Pripravte si doma recept z dnešnej epizódy Bez servítky.
Ingrediencie:
Plnka do torty - parížska
200g čokolády - roztopiť
Do misky:
5 vajec
3 PL kakao
200 práškový cukor
- šľahať 5 minút
- pridáme roztopenú čokoládu a ešte šľaháme nad parou 13 minút
Do vychladenej plnky pridáme 2x maslo.
Ganache - francúzska poleva:
200 g čokolády - nasekať
200 ml smotany na šľahanie - zovrieť, zaliať čokoládu a premiešať
Zdroj fotky TV JOJ
Postup na zákusok:
Na dno misiek nasypeme rozdrvené sušienky koka, polejeme šťavou z višní, poukladáme višne. Navrstvíme parížsky krém a polejeme čokoládovou polevou. Na vrch ozdobíme višňami a mätou.
- 01.11.2021 - 00:00
- Autor redakcia/AB
- Tagy: Dezerty
Bez servítky
NAJSLADŠÍ týždeň roka v relácii Bez servítky: Do kuchyne prichádzajú najznámejší PEKÁRI Slovenska!
Sous-vide kačacie prsia, zemiakovo-batátové pyré a višňová omáčka s čokoládou
Carpaccio z pečenej cvikly s krémom z kozieho syra
Panna cotta s malinovým coulis a crumble