- 24.11.2021 - 00:00
- Autor redakcia/AB
Dezert: Vystrúhaj si grimasu
Pripravte si u vás doma recept z Bez servítky.
Ingrediencie:
Cesto:
400g hladka muka
150 g práškový cukor
1 žĺtok
4 lyžice kakao
prášok do pečiva
250 g palmarin
Suroviny na cesto treba zapracovať na jednotné cesto, zabaliť do fólie a dať do chladničky na pol hodinu.
Zdroj fotky
TV JOJ
Plnka:
750 g tvaroh
200 g práškový cukor
vanilkový a rumový cukor
3 žĺtka
Postup:
Zo všetkých oddelených bielkov vymiešať tuhý sneh a jemne zapracovať do tvarohu, cesto vyberieme z chladničky, dáme na pol plech, vysypeme mukou nastrúhame prvú polovicu cesta, na to pridáme plnku a môžeme doplniť mrazeným ovocím, druhu polovicu cesta nastrúhame na vrch plnky a dáme piecť na 180 stupňov Celzia na cca pol hodinu.
- 24.11.2021 - 00:00
- Autor redakcia/AB
- Tagy: Dezerty
Bez servítky
Plnené kapustové listy & Zemplínsky koláč
Pstruh na bylinkách s pečenými zemiakmi, hráškovým pyré a krémom z pečeného cesnaku
Makový mousse s bielou čokoládou a slivkovým vínovým vkladom
Známy pekár ĎOĎO otvorí týždeň úžasným dezertom: POZRITE sa, ako si spraviť túto KLASIKU aj doma!