- 04.02.2022 - 00:00
- Autor redakcia/AB
Dezert: Rozložený Pavol
Pripravte si u vás doma recept z Bez servítky.
Ingrediencie:
180 g bielkov
300 g kryštálového cukru
20 g zlatého klasu
15 ml citrónovej šťavy
250 g mascarpone
200 ml šľahačkovej smotany
vanilkový cukor
rôzne ovocie na ozdobu
Zdroj fotky
TV JOJ
Postup:
V miske vyšľaháme bielka do peny, potom pridáme cukor a šľaháme do tuha. Keď je sneh tuhý, pridáme 20g zlatého klasu a 15 ml citrónovej šťavy. Cesto rozložíme na papier na pečenie a pečieme v rúre na 110 stupňov Celzia a sušíme 1,5 hodiny. Potom ju necháme v rúre vychladnúť. Po vychladnutí nalámeme do misiek pridáme mascarpone vyšľahané so šľahačkou a cukrom a ozdobíme ovocím.
- 04.02.2022 - 00:00
- Autor redakcia/AB
- Tagy: Dezerty
Bez servítky
Plnené kapustové listy & Zemplínsky koláč
Pstruh na bylinkách s pečenými zemiakmi, hráškovým pyré a krémom z pečeného cesnaku
Makový mousse s bielou čokoládou a slivkovým vínovým vkladom
Známy pekár ĎOĎO otvorí týždeň úžasným dezertom: POZRITE sa, ako si spraviť túto KLASIKU aj doma!