- 10.03.2022 - 00:00
- Autor redakcia/AB
Dezert: Dobrota z vemena
Vyskúšajte u vás doma recept z Bez servítky.
Suroviny:
500 g polohrubej múky
1 vanilkový cukor
150 g práškový cukor
250 g masla
250 g hrubá múka
500 g tvaroh
3 vajcia
Zdroj fotky TV JOJ
Postup:
Múku, cukor a maslo zmiešame dokopy a poriadne premiešame, aby sme získali sypkú hmotu.Tvaroh, vajcia a cukor zmiešame. Pokladáme na papier na pečenie. Najprv polovicu sypkého cesta, následne dáme tvaroh a zasypeme druhou časťou cesta. Dáme piecť na 185 stupňov Celzia. na 45 minút. Podávame so šľahačkou a ovocím.
- 10.03.2022 - 00:00
- Autor redakcia/AB
- Tagy: Dezerty
Bez servítky
NAJSLADŠÍ týždeň roka v relácii Bez servítky: Do kuchyne prichádzajú najznámejší PEKÁRI Slovenska!
Sous-vide kačacie prsia, zemiakovo-batátové pyré a višňová omáčka s čokoládou
Carpaccio z pečenej cvikly s krémom z kozieho syra
Panna cotta s malinovým coulis a crumble