Predjedlo: Fialová horkosť

Predjedlo: Fialová horkosť

Predjedlo: Fialová horkosť

Ochutnajte u vás doma recept z Bez servítky.

Potrebujeme:

1 PL olivový olej

1 x cesnak

1 x cibuľa

1 KL červený vínny ocot

1 x baklažán

olivy Kalmaty

1 x lúpané paradajky

sekané petržlenová vňať

chlieb

Zdroj fotky TV JOJ

Postup: Na rozohriatu panvicu nasekáme na kocky baklažán a orestujeme ho bez oleja. Keď máme orestovaný baklažán, pridáme lúpané sekané paradajky, roztlačený cesnak a nakrájanú cibuľu. Premiešame, pridáme nasekané olivy, štipku červeného vinného octu, a miešame. Na ďalšej panvici si opečieme chlieb. Na opečený chlieb pridáme baklažánovú caponatu a nasekanú petržlenovú vňať.

Slobodne a bez záväzkov

Sledujte svoje obľúbené relácie naživo ale aj v predstihu

Prehrať