Predjedlo: Lavá trnafská šmakocina

Predjedlo: Lavá trnafská šmakocina

Predjedlo: Lavá trnafská šmakocina

Ochutnajte u vás doma recept z Bez servítky.

Suroviny:

500 g pomixované kuracie pečene

250 ml šľahačková smotana

4 vajcia

2 dcl roztopenej kačacej masti

Soľ

Mleté čierne korenie

Vegeta podľa chuti

Zdroj fotky TV JOJ

Postup: 

Pečienky rozmixujeme ponorným mixérom na kašu. Pridáme šľahačku, vajíčka, masť a opäť mixujeme. Dochutíme soľou, korením a vegetou. Zmes vylejeme do vymastenej a strúhankou vysypanej formy a dáme piecť na 180 stupňov, približne na 45 minút.

Slobodne a bez záväzkov

Sledujte svoje obľúbené relácie naživo ale aj v predstihu

Prehrať