-
14.03.2023 - 18:45
- ·
- Autor redakcia/AB
Predjedlo: Z blata na tanier
Ochutnajte u vás doma recept z Bez servítky!
Suroviny:
Figa
Horčicová mayo
Bylinky
Cibuľa
Pečivo
Bravčová panenka
Žĺtok
Olej
Horčica
Cibuľa
Figy
Chlieb
Horčicové semienko
Bylinkový olej
Citrón Cesnak
Maslo
Soľ
Korenie
Zdroj fotky TV JOJ
Postup:
Bravčovu panenku osolíme, okoreníme a zatiahneme na panvici. Pri pomalom opekaní pridáme cesnak, bylinky a necháme robiť. Vychladíme a nakrájame na tenké plátky. Majonézu urobíme vymixovaním vajíčka s olejom, pridáme soľ, korenie, citrón a horčicu a dáme stuhnúť. Červenú cibuľu pečieme v šupke na 20 minút 180 stupňov. Po vytiahnutý necháme vychladnúť, olúpeme a pred podávaním opečieme. Ukladáme na tanier panenku, ktorú dochutíme. Pridáme majonézu, pečenú cibuľku, bylinkový olej a figy. Podávame s chlebom opečeným na masle s cesnakom.
- 14.03.2023 - 18:45
- ·
- Autor redakcia/AB
- ·
- Tagy: Predjedlá
Bez servítky
Steak z hovädzej sviečkovice, domáce steakové hranolky a rukolovo-paradajkový šalát
Pečienky na víne s karamelizovanou hruškou a croissantom
Čokoládové osie hniezda
Štefan Banyák alias PICÚR v Bez servítky priznáva: PREČO schudol a koľko kilogramov ZHODIL?