-
16.03.2023 - 18:45
- ·
- Autor redakcia/AB
Predjedlo: Sviečkovú nečakajte!
Ochutnajte u vás doma recept z Bez servítky!
Suroviny:
údený losos
kapari
limetka
šalotka
kôpor
dižónska horčica
maslo
provensálske bylinky
petržlenová vňať
cesnak
hladká múka
sušené droždie
voda
soľ
Zdroj fotky TV JOJ
Postup:
Na chlieb dáme múku, vodu, soľ, droždie, zamiešame, vytvarujeme, necháme hodinu kysnúť, potom dáme na pol hodinu do rúry na 250 °C a potíme na pol hodinu na 140 °C.
Tatarák príprava:
Dáme dole kožu z lososa, nakrájame na jemno, pridáme šalotku, šťavu z limetky, nasekaný kôpor a nasekané kapary a dižónsku horčicu a premiešame spolu a dáme soľ podľa chuti, bylinkové maslo, do masla dáme provensálske bylinky, vňatku, cesnak šťavu z limetky, soľ podľa chuti a premiešame.
- 16.03.2023 - 18:45
- ·
- Autor redakcia/AB
- ·
- Tagy: Predjedlá
Bez servítky
Steak z hovädzej sviečkovice, domáce steakové hranolky a rukolovo-paradajkový šalát
Pečienky na víne s karamelizovanou hruškou a croissantom
Čokoládové osie hniezda
Štefan Banyák alias PICÚR v Bez servítky priznáva: PREČO schudol a koľko kilogramov ZHODIL?