-
13.04.2023 - 18:45
- ·
- Autor redakcia/AB
Predjedlo: To pravé zelené
Ochutnajte u vás doma recept z Bez servítky!
Suroviny:
hladká múka
soľ
olej
krištáľový cukor
avokádo
cesnak
soľ,
čierne korenie
olivový olej
halloumi syr
klíčky na ozdobu
Zdroj fotky TV JOJ
Postup:
Do misky si dáme 4 šálky hladkej muky, 1 čl soli, 1 deci oleja a 1 šálku vody, následne si z 1 šálky vody, 1 kvasnice a z 1,5 čl cukru pripravíme kvások, ktorý pridáme do ostatných surovín v miske. Vytvoríme tuhé cesto, ktoré necháme vykysnúť hodinu, následne vytvarujeme bagety ,posypeme sezamom a pečieme 25 minút na 220 stupňoch. Do misky si pridáme 5 ks avokáda, 8 strukov cesnaku, olivový olej podľa potreby, soľ a čierne korenie, rozmačkáme a vytvoríme pomazanku. Halloumi syr si nakrájame na pásiky a ugrilujeme na panvici, podávame na bagetke s väčšou vrstvou avokádovej nátierky, nanesieme klíčky.
- 13.04.2023 - 18:45
- ·
- Autor redakcia/AB
- ·
- Tagy: Predjedlá
Bez servítky
Steak z hovädzej sviečkovice, domáce steakové hranolky a rukolovo-paradajkový šalát
Pečienky na víne s karamelizovanou hruškou a croissantom
Čokoládové osie hniezda
Štefan Banyák alias PICÚR v Bez servítky priznáva: PREČO schudol a koľko kilogramov ZHODIL?