Predjedlo: Pikantný let

Predjedlo: Pikantný let

Predjedlo: Pikantný let

Pripravte si u vás doma recept z Bez servítky!

Suroviny:

Kuracie krídelká

barbecue omáčka

americká whiskey

korenie

soľ

kukurica

maslo

cesnak

paprika

Zdroj fotky TV JOJ

Postup:

Krídelka odrežeme na dve časti, dáme variť s čiernym pivom, po 10 min. vyberieme a namarinujeme, korenie, soľ, dáme do fritézy na 10 min a hodíme do barbecue omáčky a dáme na 2 min. do trúby na 180 stupňov Celzia, vytiahneme a môžeme podávať s varenou kukuricou opraženou na grile, potretou maslom

Barbecue-whiskey omáčka: Cesnak a papriky, ktoré boli dane do trúby.

Slobodne a bez záväzkov

Sledujte svoje obľúbené relácie naživo ale aj v predstihu

Prehrať