-
01.09.2023 - 18:45
- ·
- Autor redakcia/AB
Predjedlo: Napečieme, uvidíme X 3
Ochutnajte u vás doma recept z Bez servítky!
Nátierka zo sušených paradajok:
sušené paradajky
mandle
cesnak
čerstvý rozmarín
olivový olej
Bryndzová nátierka:
pažítka
cibuľa
bryndza
mletá červená paprika
maslo
kyslá smotana
soľ a čierne korenie
tavený syr
Zelerová nátierka:
zeler
jablko
vajíčka
majonéza
jarná cibuľka
zakýsaná smotana
citrón
Vegánska:
sušené paradajky
extra panenský olivový olej
mandle
cesnak
čierne korenie
čerstvý rozmarín
Zdroj fotky TV JOJ
Postupy:
Nátierka zo sušených paradajok:
Do mixéra pridáme sušené paradajky naložené v oleji, mandle, cesnak, čerstvý rozmarín a prilievame olivový olej alebo olej z paradajok a poriadne rozmixujeme do hladkej konzistencie.
Bryndzová nátierka:
Bryndzu, nakrájanú jarnú cibuľku, červenú papriku, nátierkový syr a kyslú smotanu zmiešame na vhodnú konzistenciu, posypeme pažítkou,
Zelerová nátierka so zeleným jablkom:
Na jemnom strúhadle nastrúhame zeler, vajíčka na tvrdo, zelené jablko. Pridáme majonézu, citrónovú šťavu, kyslú smotanu, čierne korenie a soľ podľa chuti. Všetko vymiešame do požadovanej konzistencie
- 01.09.2023 - 18:45
- ·
- Autor redakcia/AB
- ·
- Tagy: Predjedlá
Bez servítky
Steak z hovädzej sviečkovice, domáce steakové hranolky a rukolovo-paradajkový šalát
Pečienky na víne s karamelizovanou hruškou a croissantom
Čokoládové osie hniezda
Štefan Banyák alias PICÚR v Bez servítky priznáva: PREČO schudol a koľko kilogramov ZHODIL?