-
09.01.2024 - 18:45
- ·
- Autor redakcia/AB
Predjedlo: Plávajúca záhrada
Ochutnajte u vás doma recepty z Bez servítky!
Suroviny:
· Slovenský pstruh
· Mangold
· Topinambur
· Cucameloun
· Vinný ocot
· Citrón
· Čerstvý kravský syr
· Cukor
· Soľ
Zdroj fotky TV JOJ
Postup:
Pstruha si zbavíme kostí, naložíme do 50/50 soľ, cukor, kožu dáme dole, na také tri hodiny. Z Pickles Mangold použijeme stonky, ktoré nakrájame na drobné kocky a naložíme do nálevu (hrnček cukru, hrnček vody, hrnček vínneho octu), privedieme k varu a zalejeme tým kocky mangoldu. Pstruha po tom, čo vytiahneme zo soli a cukru, umyjeme studenou vodu a zbavíme kože. Následne krájame na tenké plátky a servírujeme.
- 09.01.2024 - 18:45
- ·
- Autor redakcia/AB
- ·
- Tagy: Predjedlá
Bez servítky
Steak z hovädzej sviečkovice, domáce steakové hranolky a rukolovo-paradajkový šalát
Pečienky na víne s karamelizovanou hruškou a croissantom
Čokoládové osie hniezda
Štefan Banyák alias PICÚR v Bez servítky priznáva: PREČO schudol a koľko kilogramov ZHODIL?