- 10.06.2024 - 18:45
- Autor redakcia/AB
Dezert: Aj Francúzi by sa zalizovali
Pripravte si u vás doma recept z Bez servítky!
Potrebujeme:
3 balíky sušienok
0,5 l mlieko
1 ks vanilkový puding
1,5 PL hladkej múky
1 žĺtko
1 PL rumu
100 g masla
Práškový cukor
Lotus nátierka
Šľahačková smotana
Stužovač šľahačky
Zdroj fotky TV JOJ
Postup:
Z mlieka, pudingového prášku, hladkej múky a žĺtka si uvaríme puding. Tesne pred dovarením pridáme rum. Do ešte teplého primiešame vyšľaháme bielko a necháme vychladnúť.100 g masla, 75g práškového cukru a 2PL lotusovej nátierky vyšľaháme dohladka a potom postupne primiešame vychladnutý puding, šľahačkovú smotanu, 3 PL práškového cukru,1 ks stužovač šľahačky vyšľaháme dohusta. Na dno formy si uložíme sušienky, na to dáme pudingovú hmotu, na to vyšľahanú šľahačku. Opäť poukladáme sušienky. Na vrch rozotrieme roztopenú lotosovú nátierku a posypeme ešte rozdrvenými sušienkami.
- 10.06.2024 - 18:45
- Autor redakcia/AB
- Tagy: Dezerty
Bez servítky
ALENKA dostane prekvapenie, z ktorého skoro PADNE na zadok: Aký program jej súperi PRIPRAVILI?
Bravčová panenka na divoko so šípkovou omáčkou, tekvicovými lievancami a glazovaným kelom
Rybia krémová polievka s lososom a knedličkami s krevetami
Pomarančový smotanový koláčik s karamelizovanými mandľami