Predjedlo: Tuto pozor na zúbky!

Predjedlo: Tuto pozor na zúbky!

Predjedlo: Tuto pozor na zúbky!

Pripravte si u vás doma recept z Bez servítky!

Potrebujeme:

Bageta

5 - 7 stredne veľké zrelé paradajky

nakrájané na malé kocky 

1 - 4 strúčiky cesnaku

2 - 3 lyžice extra panenského olivového oleja

Hrsť čerstvých bazalkových listov

Soľ a čierne korenie podľa chuti

Balsamiko ocot 

Strúhaný parmezán

Zdroj fotky TV JOJ

Postup: 

Zmiešajte nakrájané paradajky, olivový olej, cesnak, parmezán a bazalku. Dochutíme soľou a korením podľa chuti. Bagetku opečieme na troške oleja do chrumkava a po upečení potrieme cesnakom. Na to navrstvíme paradajkovú zmes a podávame.

Slobodne a bez záväzkov

Sledujte svoje obľúbené relácie naživo ale aj v predstihu

Prehrať