-
30.09.2024 - 18:45
- ·
- Autor redakcia/AB
Predjedlo: V základe to krupne
Pripravte si u vás doma recept z Bez servítky!
Suroviny:
bageta, ricotta, cherry paradajky, cesnak, olivový olej
pesto:
3 šálky bazalkových listov, ½ šálky vlašských orechov, ½ šálky nastrúhaného parmezánu, ½ šálky olivového oleja, citrónová šťava, mleté čierne korenie, soľ
Zdroj fotky TV JOJ
Postup:
Nakrájame cherry paradajky na polovicu a premiešajte ich s olivovým olejom, soľou a korením podľa chuti vo veľkej mise. Paradajky opečieme. Bagetku dáme zapiecť a potrieme ju olivovým olejom. Keď sú bagety chrumkavé, tak ich potrieme cesnakom. Potom ich natrieme ricottou, dáme na vrch opečené paradajky a na vrch dáme pesto.
Pesto:
bazalku rizmixujeme s orechmi, pridáme parmezán a postupne dolievame olivový olej na dosiahnutie želanej konzistencie. Dochutíme citrónovou šťavou, soľou a korením.
- 30.09.2024 - 18:45
- ·
- Autor redakcia/AB
- ·
- Tagy: Predjedlá
Bez servítky
Steak z hovädzej sviečkovice, domáce steakové hranolky a rukolovo-paradajkový šalát
Pečienky na víne s karamelizovanou hruškou a croissantom
Čokoládové osie hniezda
Štefan Banyák alias PICÚR v Bez servítky priznáva: PREČO schudol a koľko kilogramov ZHODIL?