- 22.10.2024 - 18:45
- Autor redakcia/AB
Dezert: Port de Bras
Pripravte si u vás doma recept z Bez servítky!
Potrebujeme:
6 bielkov
Cukor práškový
1 PL octu
Zlatý klas
Mascarpone
Žĺtok
Šľahačka
Cukor
Zdroj fotky TV JOJ
Postup:
Vajíčka si oddelím a bielka nechám šľahať asi 15 minút. Pridám cukor a šľaháme ďalej. Na záver prisypeme do cesta zlatý klas a ocot. Na plech nanesieme bielkový sneh, urobíme si niekoľko minitortičiek, na každej urobíme malú priehlbinku, aby sa lepšie nanášal krém. Sušíme v rúre asi hodinu na 100 stupňov. Na usušené minipavlovky nanesieme krém, ktorý si spravíme zmiešaním mascarpone, šľahačky, cukru a žĺtka. Dozdobíme ovocím.
- 22.10.2024 - 18:45
- Autor redakcia/AB
- Tagy: Dezerty
Bez servítky
Plnené kapustové listy & Zemplínsky koláč
Pstruh na bylinkách s pečenými zemiakmi, hráškovým pyré a krémom z pečeného cesnaku
Makový mousse s bielou čokoládou a slivkovým vínovým vkladom
Známy pekár ĎOĎO otvorí týždeň úžasným dezertom: POZRITE sa, ako si spraviť túto KLASIKU aj doma!