- 30.10.2024 - 18:45
- Autor redakcia/AB
Dezert: Formičková šaráda
Pripravte si u vás doma recept z Bez servítky!
Suroviny:
kokosové mlieko, kukuričný škrob, ružové korenie, vanilka, horká čokoláda, čerstvé mango, vínny ocot, coľ, maltodextrin, agar
Zdroj fotky TV JOJ
Postup:
Kokosové mlieko vyvaríme s kukuručným škrobom, škoricou, ružovým korením a vanilkou. Necháme vychladnúť. Silikónové formy vymažeme rozpustenou čokoládou. Necháme vytuhnúť, následne formy plníme vychladenou panacottou. Necháme vytuhnúť.
Kyslé mango:
Mango nakrájame na kocky, opečieme ich s cukrom, pridáme vínny ocot a trochu soli.
Hydratovaná čokoláda:
Roztopenú čokoládu zmiešame s maltodextrinom.
Mangový gél:
Rozmixujeme si mango a vyvaríme ho s agarom.
- 30.10.2024 - 18:45
- Autor redakcia/AB
- Tagy: Dezerty
Bez servítky
Plnené kapustové listy & Zemplínsky koláč
Pstruh na bylinkách s pečenými zemiakmi, hráškovým pyré a krémom z pečeného cesnaku
Makový mousse s bielou čokoládou a slivkovým vínovým vkladom
Známy pekár ĎOĎO otvorí týždeň úžasným dezertom: POZRITE sa, ako si spraviť túto KLASIKU aj doma!