- 19.11.2024 - 18:45
- Autor redakcia/AB
Dezert: Jesenný aport
Pripravte si u vás doma recept z Bez servítky!
Potrebujeme:
jablká, vanilkový cukor, prášok do pečiva, vajíčka, čokoládu na varenie, šľahačku na varenie, škoricu (tá byť však nemusí)
Zdroj fotky TV JOJ
Postup:
Jabĺčka olúpeme, nastrúhame, vyšťavíme z vody a položíme na papier na pečenie. Potom si urobíme korpus zo 4 vajec, polohrubej múky a cukru, zalejeme na jabĺčka, necháme piecť zhruba 45 minút. Následne stiahneme dole papier a natrieme to s čokoládou, ktorú sme si roztopili v smotane na varenie a na pare- vodná lázeň. Necháme vychladnúť, vyšľaháme si pravú domácu šľahačku a natrieme. Potom na to nastrúhame čokoládu a ozdobíme mätou.
- 19.11.2024 - 18:45
- Autor redakcia/AB
- Tagy: Dezerty
Bez servítky
NAJSLADŠÍ týždeň roka v relácii Bez servítky: Do kuchyne prichádzajú najznámejší PEKÁRI Slovenska!
Sous-vide kačacie prsia, zemiakovo-batátové pyré a višňová omáčka s čokoládou
Carpaccio z pečenej cvikly s krémom z kozieho syra
Panna cotta s malinovým coulis a crumble