Takto Ľubomíra Pauloviča určite nepoznáte: Čomu sa venoval predtým ako sa stal hercom?

Už čoskoro môžete vidieť tohto obľúbeného herca v novom komediálnom seriáli Delukse, ktorý sa odohráva v hotelovom prostredí. Pripravte si bránice, pretože sa poriadne zasmejete.

Pre divákov našej televízie máme skvelú správu. Už v septembri sa môžete tešiť na skvelý komediálny seriál Delukse, ktorý vám ukáže život hostí a zamestnancov v luxusnom hoteli Danubia Queen. Persnonál musí riešiť nezmyselné úlohy svojho majiteľa, lebo ak mu nesplnia, čo mu vidia na očiach, tak ich vyhodí.​ Režisér do seriálu obsadil veľké herecké mená a tešiť sa môžete aj na Ľubomíra Pauloviča, ktorý v Delukse stvárňuje barmana. Samo pracuje v hoteli od samého začiatku a je pokladaný za jeho inventár. Práca barmana ho baví a vďaka nej pozná mnoho dôležitých ľudí. V mladosti pracoval na výletných lodiach či v podnikoch v New Yorku i v Londýne. Počas návštevy Slovenska sa zaľúbil a kvôli svojej novej priateľke zmenil život. Tá ho však okradla a zmizla. Samo je nielen inteligentný, ale aj empatický, a preto sa mu mnoho ľudí zdôveruje. V krízových situáciách nestráca nervy a vždy sa snaží nájsť správne riešenie problému.

Paulovičovi bola táto úloha v seriáli veľmi blízka, pretože kým sa stal hercom, venoval sa inému povolaniu. ,,Vždy som túžil robiť niečo z hotelového prostredia. Aj som si to vyskúšal. Môj otec bol krčmár, tak som mu chodil pomáhať," vysvetľuje Ľubomír. Nový seriál Delukse vás určite poriadne rozveselí, preto si ho určite nenechajte ujsť. Začíname už v septembri. 

Sledujte nový komediálny seriál Delukse od 4. septembra na JOJke!