Emil bude chcieť pomstiť svoju "zneuctenú" dcéru: Odpadnete, aký škandál s farárom urobí!

Pre mnohých nie je tajomstvom, že Ivanka je do farára Bohuša platonicky zamilovaná už veľmi dlho. Len nedávno to zistil aj jej otec Emil, ktorý je presvedčený o tom, že medzi nimi už došlo k fyzickému naplneniu zakázanej lásky. A s Bohušom sa za to bude chcieť patrične porátať!

Ivanka si je vedomá, že láska, ktorú pociťuje k Bohušovi, nebude nikdy opätovaná a vlastne je aj zakázaná. Nevie si však pomôcť a svoje city k miestnemu duchovnému prejavuje svojou starostlivosťou o faru. O týchto jej pocitoch viacerí tušia, ale určite medzi nich nepatril jej otec Emil. Ten sa o tom dozvedel len náhodou a okamite ho to pohoršilo. Chcel zistiť viac a tak sa Ivanke hrabal vo veciach. Pod vankúšom jej našiel knihu Vtáky v tŕní, ktorá presne vypovedá o zakázanej láske medzi farárom a mladou dievčinou z jeho farnosti. Navyše, pod matracom mala schované antikoncepčné tabletky. Všetko si to dal dokopy a bolo mu jasné, že Bohuš určite "zneuctil" jeho dcéru.

Rozhodne sa preto, že ju pomstí a s farárom si to vybaví. Spolu so Žeňom nabehnú do miestnej televízie, kam šiel aj s Ivankou a manželmi Otčenášovcami. Skôr než sa ale začne nakrúcanie na benefičné účely, sa Emil na Bohuša vyrúti a urobí poriadny škandál. Duchovného totiž zmláti spomínanou knihou Vtáky v tŕní. Akú to bude mať dohru?

Hranica - Emil zmlatil Bohusa Zdroj: TV JOJ

​Sledujte obľúbenú Hranicu každý pondelok a stredu o 20:35 na JOJke!

Tagy: Hranica