Krásna Viktória Spišáková na fotke s milovanou dcérkou: Wau, veď vyzerajú ako sestry!

Charizmatická herečka, ktorá stvárňuje v obľúbenom seriáli Hranica utiahnutú a tichú Ivanu Berkovú, sa pred pár rokmi stala mamou rozkošnej dcérky. No pri pohľade na ich spoločnú fotku by len málokto veril, že nie sú sestry!

Herečka Viktória Spišáková žije naozaj krásny a úspešný život. Darí sa jej totiž nielen v práci, ale aj v súkromí. Okrem seriálu Hranica, v ktorom stvárňuje utiahnutú Ivanu Berkovú, hráva niekoľko výborných predstavení aj v divadle. V osobnom živote je zas už niekoľko rokov šťastná so životným partnerom, tiež hercom, Samom Spišákom, s ktorým sa pred rokom a pol v tichosti vzali. Majú spolu aj krásnu dcérku, štvorročnú Margarétku.

Ako to už býva, spokojnosť v živote sa vždy odráža aj na vzhľade a Viktória je toho živým príkladom. Už na prvý pohľad vyzerá a pôsobí spokojne, šťastne a vyrovnane. To v kombinácii s jej mladistvým výzorom spôsobuje, že na spoločných fotkách s Margarétkou vyzerajú skôr ako sestry, než ako mama s dcérou. Čo poviete?

Hranica - Viky Spisakova s dcerou Viky s dcérkou pôsobili na vianočnom fotení skôr ako sestry, než ako matka s dcérou. Zdroj: TV JOJ


Sledujte obľúbenú Hranicu každý pondelok a stredu o 20:35 na JOJke!

Tagy: Hranica