Z tohto receptu vás odvalí: Viete, ako sa vyrábajú východniarske veľkonočné pralinky?

Na Inkognite je okrem iného úžasné to, že humor v ňom vzniká veľmi spontánne. Hádači ani moderátor nemajú pevne určený scenár a tak počas nakrúcania celej epizódy improvizujú. Výsledkom sú potom vtipné situácie, ktoré skrátka nedokážete naplánovať.

Obľúbená relácia Inkognito je vždy plná zábavných momentov a trefných vtipov, ktoré si milým spôsobom uťahujú z rôznych životných situácií. A to nebude chýbať ani v dnešnej špeciálnej veľkonočnej časti. Celé štúdio bude krásne vyzdobené a sviatočné obpečenie budú mať na sebe aj naši hádači i moderátor. Na stoloch nebudú chýbať ani čokoládové zajace, pričom ich chuť hneď v úvode vyskúšal Maroš Kramár. Postavičke odhryzol z ucha a ani netušil, ako tým zahral na smeč svojmu kolegovi. Maroš, toto je úvod legendárneho východniarskeho receptu na veľkonočnú pralinku. Odhryzneme vrch a dolejeme rumom,“ povedal Marcel Forgáč a okamžite tým všetkých rozosmial. Nuž, ako sa hovorí – v jednoduchosti je krása…

Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok o 20:40 na JOJke!

Tagy: Inkognito