Hádači plakali od smiechu: Viete, ako sa volá Inkognito, keď v ňom nie je Čeky?

Obľúbené Inkognito je nekonečnou studnicou zábavy, ktorá nám týždeň čo týždeň spríjemňuje pondelkové večery. Výnimkou nebude ani dnešná časť, v ktorej nás opäť čaká poriadna dávka vtipných situácií!

Úvodné minúty obľúbeného Inkognita sú bez debaty dôkazom moderátorského majstrovstva Vlada Voštinára a zabávačského majstrovstva našich hádačov. Je priam neuveriteľné, ako dokážu prvotné rozhovory neustále inovovať, pričom treba podotknúť, že vždy ide o spontánne dialógy. Jeden nastane aj v dnešnej časti. Hneď na začiatku sa Vlado opýta Fera Joka, či mu neprekáža, že ho oslovuje instagramovou prezývkou a nie jeho skutočným menom. Z tejto nevinnej otázky tak vznikla poriadne vtipná debata.Nie, to je v poriadku. Už som si zvykol,“ odpovedal Fero. „A aj ti hovoria tak? Že: Dobrý, pán Joke, prosím vás…,“ spýtal sa Mišo Hudák. Raz som bol pomáhať v jednej osade a jedna pani prišla za mnou: Hej, vy ste toten Džoker? A ja, že hej, hej. To bolo strašne milé,“ prezradil so smiechom.

Mišo na to okamžite nadviazal a zaspomínal si na jednu taktiež veľmi vtipnú príhodu. Naša relácia, samozrejme...Jój, pán Hudák, pozeráme celá rodina to vaše Inkompleto,“ povedal a všetkých poriadne rozosmial.Čo istým spôsobom, samozrejme, vyjadruje občasnú mentálnu úroveň tejto relácie,“ doplnil Marcel Forgáč. Áno, to je také naše nastavenie,“ dodala Zuzka Šebová. „A dnes to vyjadruje aj tú našu zostavu...bez toho Mariána je to tak trošku Inkompleto,“ zaklincoval Hudák.

Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok o 20:40 na JOJke!

Tagy: Inkognito