Vtipná i smutná situácia v Inkognite: Neodmysliteľná súčasť relácie je už minulosťou!

V obľúbenom Inkognite sme už za tie roky nakrúcania a vysielania zažili naozaj rôzne situácie. Avšak, to čo sa udialo v minulej časti, sme tu ešte naozaj nemali. Ešte, že na nakrúcaní nebola prítomná herečka Zdena Studenková…

Verní diváci a fanúšikovia Inkognita si určite veľmi dobre pamätajú, že hádači i moderátor Vlado Voštinár v štúdiu často bojovali s nepozvaným hosťom. A to s otravnou a dotieravou muchou, ktorá do štúdia vletela a pravidelne ich obťažovala svojimi náletmi. Hádači sa jej už chceli niekoľkokrát zbaviť, no vždy bola v štúdiu aj herečka Zdena Studenková, ktorá to kolegom zakázala. Mucha zo štúdia tak dostala meno „Zdenkina mucha“.

No zdá sa, že neodmysliteľná súčasť relácie je už minulosťou. V minulej časti si totiž sadla na ruku Mišovi Hudákovi, ktorý to s ňou veľmi rýchlo vyriešil. „Preboha, vražda!“ zhíkla Zuzka Šebová.Wau, ty brďo!“ povedal prekvapený Šoko. Ale v rámci reinkarnácie sa vráti. Má to tá mucha dohodnuté,“ skonštatoval Čeky.Vráti sa ako havran,“ zasmial sa Mišo. Keďže počasie je už čoraz priaznivejšie, je tak zrejme len otázkou času, kedy do štúdia vletí ďalšia mucha či iný hmyz.

Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok o 20:40 na JOJke!

Tagy: Inkognito