Hádači sa poriadne trápili pri mene tajného hosťa: Boli zúfalí a chytali sa za hlavu!

Pri hádaní mena tajného hosťa v obľúbenom Inkognite občas nastávajú veľmi vtipné situácie. Hoci vo väčšine s odhalením identity naši hádači nemajú problém, niekedy sa poriadne potrápia a doslova potia krv.

V pondelkovom Inkognite si do kresla pre tajného hosťa sadol Marián Hornyák, ktorého diváci JOJky poznajú ako ostrieľaného porotcu z Nákupných maniačok. Je dlhoročnou súčasťou tohto projektu a na televíznych obrazovkách hodnotil už tisícky outfitov. Robí to aj v súčasnosti, no hádači sa pri odhaľovaní jeho identity poriadne potrápili. Pomerne dlho im trvalo, kým sa dopracovali k tomu, že dotyčný tajný hosť sa venuje najmä móde. Ani vtedy však nemali vyhraté, pretože v tejto sfére tápali. Tipovali, že ide o iných známych pánov z tejto oblasti a tak boli stále vedľa. Až, keď prišiel na rad Fero Joke, začalo to vyzerať nádejne. To bude niečo s Nákupnými maniačkami...Ten pán, ktorý tam hodnotí…,“ povedal. „Vôbec neviem…módny policajt, vlastne,“ odpovedal Marcel Forgáč. „To bude potom v uniforme,“ zareagoval pohotovo Mišo Hudák.

Hoci Fero trafil osobu, nevedel si spomenúť na jej meno. „No...a mená? Michal, ty vieš všetko v JOJke,“ spýtal sa Miša. „Ja neviem mená, mestá, zvieratá a veci,“ zavtipkoval Hudák. Ja viem presne, o koho ide. Je bradatý, veľmi pekne sa oblieka, nosí saká často….chlapci, neviete vy to meno?“ chytal sa za hlavu zúfalý zabávač. Hádači však nevedeli prísť na meno Marián Hornyák a tak sa Vlado Voštinár zľutoval a prižmúril očko. „Vymenuj všetko, čo vieš. Ak nevieš celé meno, lebo môže sa stať, povedz aspoň priezvisko alebo len krstné meno - zoberiem,“ navrhol. Vzápätí už Ferovi naskočilo meno Marián a tak bola dráma zažehnaná.

Sledujte obľúbené Inkognito každý pracovný deň o 20:40 na JOJke!

Tagy: Inkognito