Seriálová Jenny radikálne zmenila účes: Odpadnete, aká farba teraz zdobí jej vlasy!

Sympatickú Báru Očenášovú sme spoznali vďaka úspešnému seriálu Jenny, v ktorom hrala hlavnú hrdinku. Kým jej seriálová postava bola imidžom skôr nenápadná, Bára je jej úplný opak. Miluje extravaganciu a to sa ukázalo aj na jej výbere farby na vlasy.

Úloha tínedžerky Jenny v rovnomennom seriáli bola pre usmievavú Báru Očenášovú vôbec prvou hereckou rolou v jej živote. Hoci tento rok zmaturovala na konzervatóriu a práca pred kamerami sa jej páčila, na herectvo sa nechystá. V budúcnosti sa chce vybrať úplne iným smerom, keďže chce študovať na vysokej škole japončinu.

Rozhodla sa tak preto, lebo miluje japonskú kultúru, ich jazyk a anime. No a práve s láskou k týmto japonským rozprávkam zrejme súvisí aj jej radikálna zmena imidžu. Bára sa totiž na sociálnej sieti pochválila fotkou, na ktorej pózuje s krikľavo zelenými vlasmi. Práve pre anime je totiž okrem iného typické, že postavičky z nich majú vlasy rôznych farieb. Hoci je tento výber farby naozaj netradičný, treba povedať, že Báre, ktorá miluje extravaganciu, naozaj svedčí. Čo poviete?