Tehuľka Barbora Ďurovčíková z Nového života ukázala bruško: Aha, ako sa už zaguľacuje!

Manželia Ďurovčíkovci sa už o pár mesiacov stanú po prvý raz rodičmi. Herečka Barbora Ďurovčíková, známa zo seriálov Jenny či Nový život, je totiž v už 6. mesiaci tehotenstva a na jednom z nakrúcaní nám ukázala svoje krásne guľaté bruško.

Sympatickej herečke Barbore Ďurovčíkovej sa v priebehu jediného roka zmenil život od základov. Minulý rok v júni sa vydala za kolegu z brandže – za známeho choreografa Jána Ďurovčíka a pár mesiacov na to sa dostala do radostného očakávania. Herečka známa aj zo seriálov Jenny či Nový život je aktuálne v 6. mesiaci tehotenstva a vytúženého bábätka sa aj s manželom nevedia dočkať. Napriek tomu sú ale vo vyjadreniach o dieťatku opatrní. „Ja sa moc k tehotenstvu nevyjadrujem ešte. Povedala som si, že sa budem až, keď to celé zvládnem v zdraví. Chvalabohu, prežívam to fajn a viac poviem, až keď to všetko spolu dobojujeme do konca s bábätkom. Som taká poverčivá trochu. Som v podstate opatrná,“ povedala Barbora pre joj.sk.

Keďže sa budúca mamička zatiaľ cíti veľmi dobre, prácu ešte neodstavila a tak nechýbala ani na jednom z prvých pokoronových nakrúcaní seriálu Nový život. Akú budúcnosť má jej postava sestričky, je v súvislosti s jej tehotenstvom zatiaľ otázne. „Ja tu nemám až takú veľkú úlohu, čiže, nemusia nejako extrémne prepisovať scenáre. Uvidíme, ako to bude. Každopádne, som rada, že som ešte stihla niečo dotočiť. Pretože, to bolo tak, že keď nastúpila korona, už som to chcela povedať, lenže som nestihla. Nevedela som, ako dlho to bude trvať, tak som si to nechala pre seba. Ale, keďže to trvalo dlhšie, tak som to už oznámila a dohodli sme sa, že kým vládzem a cítim sa fajn, tak mám pár natáčacích dní,“ vysvetlila.

Fotky Barbory Ďurovčíkovej s tehotenským bruškom nájdete v galérii: