Dočkali sme sa! V utorok štartuje Láska na chate: V čom sa líši od iných šou a zoznamiek?

Na JOJku prichádza unikátna zoznamovacia šou, akú ste ešte nevideli!

Zabudnite na všetky zoznamky, ktoré už poznáte. Láska na chate prichádza vo veľkom štýle a bude iná, než by ste možno čakali. Licencovaný formát s originálnym názvom Let Love Rule je adaptovaný až v ôsmich krajinách sveta a my vieme, čím si šou získala divákov po celom svete!

Láska pre všetkých bez rozdielu!

Nová zoznamovacia šou bez zábran ponúkla možnosť nájsť lásku skutočne každému. Ak by ste si teda mysleli, že je to len pre mladých, boli by ste na omyle. Možnosť užiť si v krásnom prostredí dostali muži a ženy vo veku od 18 do 60 rokov. Tešiť sa tak môžete na rôznorodosť účinkujúcich, ale taktiež aj rôznorodosť situácií. Láska síce kvitne v každom veku, no za to v každom veku aj inak. V Láske na chate tak budete mať možnosť vidieť, ako sa zoznamujú a zbližujú ľudia rôznych vekových kategórií!

Zabudnite na filtre, pripravte sa na autentickosť

V tejto zoznamke sa nemôže nikto schovať za filtre ani sociálne siete. Hrdličky sa uvidia až na chate a následne spolu strávia minimálne 24 hodín času. Budú mať tak dostatok priestoru sa porozprávať naozaj o čomkoľvek. Úprimnosťou sa šetriť rozhodne nebude. Účinkujúci totiž od úplného začiatku odhodia zábrany či hanblivosť a povedia tomu druhému naozaj všeličo! Tešiť sa tak môžete na skutočne autentické situácia, kedy budú niektorí skákať od radosti, no a iní sa nebudú stačiť čudovať.

Hotový raj aj keď za prísnych pravidiel

Počas celého nakrúcania šou boli zavedené prísne pravidlá. Účastníci sa tak mohli vidieť až vtedy, keď vošli do chatky, kde sa stretli prvý raz. Rovnako tak aj odchádzali spoločne. Či už ako pár, alebo len priatelia, to záviselo len a len od nich. Počas jednotlivých epizód uvidíte to, ako sa ich vzťah vyvíjal od prvého zoznámenia sa, až po záver pobytu na chate. Účinkujúci sa nemohli dočkať, kedy budú konečne na chate. V luxusnom a pokojnom prostredí im totiž absolútne nič nechýbalo. Mohli si tak oddýchnuť, ale sa aj poriadne zabaviť.

Luxus a oáza pokoja

Účinkujúci z Lásky na chate si hľadali lásku v skutočne nádhernom prostredí Kysúc – v luxusných Chaletoch Olešná. Práve na tejto romantickej chatke zažili prvé stretnutie a prvé rande. Láska na chate je tak jedna z mála šou, počas sledovania ktorej sa poriadne zabavíte, budete svedkami vzniku nových párov, ale zároveň uvidíte aj nádherné a pokojné prostredie, ktoré vám pohladí dušu.

Videli ste už účinkujúcich zo šou? TOTO sú oni! Ich bližšie predstavenie nájdete v článkoch, ktorých odkazy nájdete nižšie:

Láska na chate - prvá zostava účinkujúcich Zdroj: TV JOJ

LNCH - druhá zostava účinkujúcich Zdroj: TV JOJ

Sledujte novú reality šou, Láska na chate, už v utorok po seriáli Nemocnica, o 21:45 na JOJke!