Prvé exkluzívne zábery zo šou Láska na chate: Aj TAKTO to bude dnes večer prebiehať!

Unikátna šou Láska na chate prichádza na obrazovky JOJky už dnes! Pozrite si exkluzívnu ukážku už teraz.

Zabudnite na všetky zoznamky, ktoré už poznáte. Láska na chate prichádza vo veľkom štýle a bude iná, než by ste možno čakali. Licencovaný formát s originálnym názvom Let Love Rule je adaptovaný až v ôsmich krajinách sveta a my vieme, čím si šou získala divákov po celom svete!


Nová zoznamovacia šou bez zábran ponúkla možnosť nájsť lásku skutočne každému. Ak by ste si teda mysleli, že je to len pre mladých, boli by ste na omyle. Možnosť užiť si v krásnom prostredí dostali muži a ženy vo veku od 18 do 60 rokov. Tešiť sa tak môžete na rôznorodosť účinkujúcich, ale taktiež aj rôznorodosť situácií. Láska síce kvitne v každom veku, no za to v každom veku aj inak. V Láske na chate tak budete mať možnosť vidieť, ako sa zoznamujú a zbližujú ľudia rôznych vekových kategórií!


Na koho sa môžete tešiť v dnešnej, prvej epizóde?

Vladimíra Roziaková

Vladimíra má 23 rokov a pochádza zo Zvolena. Pred morom by dala skôr prednosť dovolenke v horách, pretože miluje turistiku. Preto si aj svoj dokonalý deň predstavuje strávený na čerstvom vzduchu. 

Láska na chate - Vladimíra Roziaková Zdroj: TV JOJ

Žaneta Altobelliová

Žaneta má 47 rokov a pochádza zo Selca. Žije však v Trenčíne. Je slobodná a má dospelú dcéru. Od svojho partnera očakáva, že bude rovnako rád jesť, ako ona, že bude mať rád zvieratká a taktiež aj dobrú hudbu a poriadnu zábavu. Žaneta preferuje hory a turistiku. Neodolá ani dobrej večeri v reštaurácii.

Láska na chate - Žaneta Altobelliová Zdroj: TV JOJ

​Ivan Štora

Ivan má 54 rokov a pochádza zo Senice. Preferuje brunetky a dovolenku pri mori. Jeho dokonalá partnerka by mala byť pekná žena s dobrým srdcom. Od svojej partnerky očakáva, že bude mať rada ľudí a taktiež, že bude obľubovať lyžovanie a zábavu.

Láska na chate- Ivan Štora Zdroj: TV JOJ

Peter Žitný

Peter má 30 rokov a pochádza z Bratislavy. Jeho dokonalá dovolenka je pri mori a preferuje dlhovlasé brunetky. Medzi kinom a turistikou volí kino. Od svojej partnerky očakáva porozumenie, humor a spoločné záľuby. 

Láska na chate - Peter Žitný Zdroj: TV JOJ

​Nenechajte si ujsť celosvetovo obľúbenú šou a dajte šancu láske aj na vašich obrazovkách! Tešiť sa môžete na často vtipné konverzácie medzi účinkujúcimi, ale aj na spočiatku neisté prvé zbližovanie a zoznamovanie sa. Láska na chate je skrátka zoznamka bez zábran! Neviete sa už dočkať večera? Pozrite si prvé minúty zo šou vo videu HORE. Celá časť je pre vás pripravená hneď po seriáli Nemocnica. Máte sa rozhodne na čo tešiť!

Sledujte novú zoznamku Láska na chate, tento týždeň v utorok, stredu a vo štvrtok o 21:45 na JOJke!