Kaja sa vracia na chatu! Neuveríte, aký partner ju tam čaká: Dobre ho poznáte!

Druhú šancu spoznať lásku svojho života dostane aj Kaja, ktorá už túto možnosť v šou mala, no vtedajší partner jej nevyhovoval. Teraz k nej na chatu prichádza Marek, ktorého dobre poznáte!

Ako to bolo aj v prvom prípade, Kaja nájde hneď od úplného začiatku niečo, čím ju nový partner naštve. A kto sa teda stane na malú chvíľu jej spoločníkom? Na chatu k nej príde Marek Dobra, ktorý vám je z Lásky na chate už dobre známy. Prvýkrát totiž skúsil šťastie s Ruženou, nepreskočila však medzi nimi žiadna iskra.

LNCH - Marek a Ružena Zdroj: TV JOJ

Zoznámenie bude vskutku zaujímavé! Marek si želal spoznať štíhlu čiernovlásku a Kaja chcela staršieho partnera. Zdá sa, že by to mohla byť dobrá kombinácia. Nuž, dokáže ale mladej extravagantnej kráske Marek vyhovieť? Aj to uvidíte v najnovšej epizóde Lásky na chate.

Druhú šancu nájsť si na chate lásku mala pred Marekom aj jeho prvá partnerka na chate - Ružena. Tá tvorila po druhýkrát dvojicu s Braňom, s ktorým odchádzali spoločne ako pár. Rozprávke bol však v realite koniec a Ruža sa v Braňovi sklamala. Uvidíme, či budú mať väčšie šťastie v láske aspoň Marek s Kajou!

LNCH - Ruža a Braňo Zdroj: TV JOJ

Sledujte Lásku na chate v pondelok o 22:50 a v stredu o 22:30 na JOJke!