Láska na chate je za nami: Kto našiel lásku a medzi kým preskočila iskra mimo kamier?

Šou Láska na chate je celosvetovo obľúbenou zoznamkou bez zábran a aj na Slovensku si našla svojich fanúšikov. V luxusných Chaletoch Olešná sa počas celej šou vystriedalo naozaj dosť dvojíc. Hľadanie lásky tak máme úspešne za nami. Zoznamka bez zábran vám robila spoločnosť počas dlhých jesenných večerov a my vám teraz prinášame prehľad toho najdôležitejšieho z nej!

Šancu nájsť si lásku na možno aj prvý pohľad dostalo v Láske na chate naozaj dosť dvojíc. Vidieť ste mohli páriky, medzi ktorými to iskrilo od začiatku, dvojice, ktoré odišli s nádejou na vzťah ale aj takých ľudí, ktorí si mimo chatu nemali viac čo povedať. Niektorí účinkujúci našli dokonca lásku na malú chvíľu v iných účastníkoch, s ktorými na chate ani neboli. Takýmto prekvapením bol napríklad Peter, ktorý bol na chate s Vlaďkou, odišli spolu ako pár, nevyšlo im to a nakoniec našiel šťastie po boku Sofie, ktorá sa na chate objavila neskôr. Ani s ňou to ale netrvalo dlho a tak šiel každý svojou vlastnou cestou. Prekvapením boli napríklad aj Ružena a Braňo, ktorí si taktiež na chate povedali krásne vyznania, no v realite im to ale taktiež nevyšlo. Láska na chate skrátka priniesla rôzne príbehy a vy ste mohli byť pri tom. Šou je tak úspešne za nami. Pozrite si prehľad toho, koho ste mohli na chate vidieť a ako sa príbehy lásky účastníkov vyvinuli!

Žaneta a Ivan

Títo dvaja boli úplne prví, ktorých ste v Láske na chate videli. Žaneta sa do Ivana „buchla“ od prvého momentu a dokonca ho vychválila do nebies napríklad aj tým, že podľa nej vyzerá ako Rytmus. Nuž, na lásku to ale nestačilo. Ivan povedal rázne nie a Žaneta len súhlasila. Prišlo aj vám ľúto, že im to nevyšlo?

Láska na chate - Žaneta a Ivan Zdroj: TV JOJ

Vlaďka a Peťo

Jedna z najvýraznejších dvojíc na chate! Vyzeralo to skutočne nádeje. Obaja si perfektne na chate rozumeli, vedeli sa spolu poriadne zabaviť a ich vzťahu dali v reálnom živote skutočne šancu. Ani im to však nevyšlo. Dôvody poznajú len oni. Verili ste, že im to naozaj vyjde?

LNCH- Peťo a Vlaďka Zdroj: TV JOJ

Ingird a Miro

Dvojica, ktorá sa zo všetkých na chate zblížila azda najviac. Obaja si vychutnávali romantiku vo vírivke a v spálni bolo medzi nimi poriadne horúco. Obaja taktiež odišli ako pár, v realite im to ale nefungovalo. Dvojica si dala zbohom ešte počas cesty domov.

LNCH - Ingrid a Miro Zdroj: TV JOJ

Ružena a Marek

Dvojica, ktorá našla na chate priateľstvo, avšak lásku nie. Rozumeli si, vedeli sa zasmiať ale iskra nikde a nikde! Ružene sa Marek páčil a do posledného momentu dúfala, že tam niečo preskočí, avšak márne. Z chaty odišli ako kamoši.

LNCH - Marek a Ružena Zdroj: TV JOJ

Ingrid a Jurij

Našli spoločnú reč ale po iskre ani stopy. Ingrid a Jurij vedeli zrejme od samého začiatku, že to fungovať nebude. Tak ich pobyt na chate aj dopadol. Slušne sa rozlúčili a láska sa skrátka nekonala.

LNCH - Ingrid a Jurij Zdroj: TV JOJ

Tamara a Martin

Tamarka a Martin začali parádne! Bozky, túlenie sa, spoločné plány až do momentu, kedy neprišlo rozhodnutie a Tamara dala všetkému stopku. Sklamaný Martin netušil, čo sa deje a z jeho výrazu bolo jasné, že je vo veľkom šoku. Z chaty odišli ako kamoši, no v realite tomu šancu nakoniec dali.

LNCH - Tamara a Martin Zdroj: TV JOJ

Karolína a Šimon

Ešte sa len spoznali a Kaja našla na Šimonovi milión vecí, pre ktoré ich šancu na lásku rovno pochovala. Šimon to ale cítil rovnako. Na chate si vymenili aj zopár názorov, no nakoniec ostali aspoň kamošmi. Po šou plánovali dokonca aj spoločné tetovanie.

LNCH - Kaja a Šimon Zdroj: TV JOJ

Sofia a Stefi

Stefimu sa Sofia zapáčila od prvého momentu. Varil jej, pripravoval jej drinky a správal sa k nej ako k hotovej kráľovnej. Nuž, nestačilo to. Sofia si ich vzťahom až taká istá nebola. Z chaty odišli naklonení k tomu, žeby to možno spolu aj skúsili. Ostali však len kamarátmi.

LNCH - Stefi a Sofia Zdroj: TV JOJ


Aďka a Juraj

Skôr, než by mohli čo i len zistiť, či by to medzi nimi mohlo fungovať, to Juraj, bohužiaľ, pokazil. Na chate Aďku urazil svojimi nevhodnými poznámkami na jej telo a Aďka z chaty odišla. Juraj sa jej prišiel ospravedlniť a ona to prijala.


Aďka a Števo

Aďka dostala na chate druhú šancu a naši odborníci jej vybrali Števa, ktorý je dobrák od kosti! Spolu sa nasmiali, perfektne si rozumeli a Aďka si obľúbila aj psíka, ktorého Števo zobral so sebou. Na lásku to ale nestačilo. Do reality odišli len ako kamaráti.

LNCH - Adka a Števo Zdroj: TV JOJ

Ružena a Braňo

Aj Ruža dostala na chate druhú šancu. Jej ďalším partnerom bol Braňo a to už teda bolo úplne o niečom inom, než prvýkrát. Iskra preskočila okamžite, nechýbali bozky, túlenie sa a veľké plány. Dvojica odišla ako pár a v realite tomu šancu skutočne dali. Povedali so o sebe navzájom krásne veci.

LNCH - Ruža a Braňo Zdroj: TV JOJ


Timea a Samo

Títo dvojica mala taktiež veľmi zaujimavé zoznámenie. Ich spoločné začiatky boli o čosi ťažšie, no postupne sa osmelili. Na lásku to ale nestačilo. Z chaty odišli len ako priatelia. 

LNCH- Timea a Samo Zdroj: TV JOJ

Majka a Jakub

Táto dvijica vyzerala, žeby si mohli v realite rozumieť. Opak bol však pravdou. Už na chate bolo toto spojenie hotovou katastrofou. 

LNCH - Majka a Jakub Zdroj: TV JOJ

Renáta a Noro

Táto dvojica začala výborne a skončila hotovou katastrofou. Kým v prvý deň sa neskutočne bavili, mali si čo povedať a bolo im dobre, v tie ďalšie to šlo hrôzou ako z kopca. Neustále hádky, nepochopenie, nedostatočná komunikácia či neochota rešpektovať túžby toho druhého túto dvojicu rozdelila natoľko, že sa pri odchode ledva rozlúčili.

lnch - Renata a Norbert Zdroj: TV JOJ

Simona a Matej

Títo dvaja boli ukážkou dokonalého zoznamovania sa. Simona si spočiatku držala odstup, no Matejovmu šarmu viac nedokázala odolať. Aj keď na to šli veľmi pomaly, celý čas si výborne rozumeli a nevedeli sa dočkať toho, čo im prinesie budúcnosť. Z chaty odišli ako pár. V realite im to však taktiež nevyšlo.

Lnch - Simona a Matej Zdroj: TV JOJ

Kaja a Marek

Kaja aj Marek dostali druhú šancu. Ona chcela staršieho, on čiernovlásku. Zdalo by sa tak, že našli obaja, čo hľadali. Opak bol však pravdou. Kaji opäť raz partner nevyhovoval a Marek nedokázal strpieť jej negatívne poznámky. Z chaty odišli len ako kamaráti.

Alena a Jurij

Táto dvojica predviedla v Láske na chate dokonalé súznenie a harmóniu. Od prvého momentu si perfektne sadli a mali si čo povedať. Na chate si užili krásne chvíle a domov odišli spoločne, aby pokračovali v tom, čo pre nich na chate len začalo.

LNCH - Alena a Jurij Zdroj: TV JOJ

Divákom a priaznivcom Lásky na chate ďakujeme za priazeň!