Barbora Krajčírová si užíva voľné dni s týmto fešákom: Aha, ako im to spolu pristane!

Blond vlasy, veselé oči, milý úsmev, veľmi príjemný a spontánny prejav. To sú atribúty, vďaka ktorým je Barbora Krajčírová veľmi obľúbená. Charizmatická moderátorka si momentálne užíva slnečné lúče a trávi voľné dni v spoločnosti sympatického muža.

​Charizmatická Barbora Rakovská je známa moderátorka obľúbeného slovenského rádia a taktiež ju mnohí z vás poznajú aj z našej relácie Svieže leto. Sympatická blondína tvorila niekoľko rokov prominentný pár so spevákom a producentom Tomim Popovičom. Ich cesty sa však rozišli, no ako obaja tvrdia, ostávajú naďalej priateľmi a hlavne rodičmi ich dcérky Amie.

​Barbora však pred niekoľkými mesiacmi všetkých poriadne prekvapila, pretože po ročnej známosti sa vydala za komunálneho politika Ľuboša Krajčíra. Následne dala definitívne bodku aj za svojím starým priezviskom Rakovská, pod ktorým ju poznala aj väčšina jej fanúšikov, divákov a poslucháčov rádia. Na nový život si príliš zvykať nemusela, keďže ako sama moderátorka priznáva, veľa sa toho po svadbe v jej živote ani nezmenilo. ,,Užívame si manželstvo, moju rodinu a teším sa z toho. Je to veľmi pozitívna zmena. Konkrétne sa skutočne nezmenilo nič, akurát moje priezvisko. Na to si zvykám aj ja, aj celé moje okolie," vysvetľuje moderátorka. So svojím manželom trávi každú voľnú chvíľu. Spoločne cestujú, relaxujú, ale aj športujú. Zamilovanej dvojici to naozaj veľmi pristane a obaja žiaria šťastím.

View this post on Instagram

Dnes iba 30km lebo nás brutálne zlialo... nevadí ?? zajtra viac ??‍♀️ #barborakrajcirova #bicycle #nature #loveit

A post shared by Barbora Krajčírová (@barbora.krajcirova) on

Sledujte Svieže leto v nedeľu o 20:20 hod. na JOJke!