Barbora Krajčírová pár mesiacov po svadbe: Ako sa jej zmenil život?

Moderátorka v tom má jasno.

​Charizmatická moderátorka novej šou Lucky room Barbora Krajčírová sa len pred pár mesiacmi vydala za komunálneho politika Ľuboša Krajčíra. Následne dala definitívne bodku aj za svojím starým priezviskom Rakovská, pod ktorým ju poznala aj väčšina jej fanúšikov, divákov a poslucháčov rádia. Na nový život si príliš zvykať nemusela, keďže ako sama moderátorka priznáva, veľa sa toho po svadbe v jej živote ani nezmenilo. "Užívame si manželstvo, moju rodinu a teším sa z toho. Je to veľmi pozitívna zmena. Konkrétne sa skutočne nezmenilo nič, akurát moje priezvisko. Na to si zvykám aj ja, aj celé moje okolie. Často sa mi stane, napríklad na autogramiáde, že ľudia sa pýtajú, že kto to je, keď som niekde podpísaná. Už si však zvykám. Je to zvláštne mať novú identitu," hovorí Barbora, ktorá sa s manželom nebráni ani spoločnému prírastku.

Lucky Room - Barbora Krajčírová Lucky Room - Barbora Krajčírová Zdroj: TV JOJ

​Všetko však necháva na osud. "Nie sme v takej dobe, že by sme si vedeli povedať "zajtra", tak to nefunguje," dodáva moderátorka novej šou Lucky Room. Barbora sa bude nachádzať v takzvanej izbe plnej peňazí, ktorá je veľmi separovaná od hlavného štúdia. Jej úlohou bude byť v nej s rodinnými príslušníkmi, upokojiť ich alebo sa s nimi tešiť, keď si budú vyberať čísla.

Prvého víťaza môžete spoznať už v deň narodenín JOJky, čiže v sobotu 2. marca o 20:35. Ďalšie premiérové časti uvidíte vždy od pondelka do štvrtka o 17:45 na JOJke!