Najväčší mýtus o súťaži Miss Slovensko: TAKÉTO sú skutočné vzťahy medzi finalistkami!

V prestížnej súťaži krásy Miss Slovensko 2021 bojuje o korunku dvanásť nádherných dievčat z celého Slovenska. Najkrajšie je však na nich to, že sa vedia navzájom povzbudiť, podporiť a pomôcť si, čo jednoznačne vyvracia mýtus, že by sa pre výhru utopili v lyžičke vody.

Vedia sa spolu smiať i navzájom objať. Hoci je dvanásť finalistiek projektu Miss Slovensko oficiálne v ostro sledovanej súťaži, backstage vyzerá úplne inak. Z doteraz neznámych dievčat sa stávajú dôverné priateľky, ktoré sa vedia navzájom povzbudiť a dokonca sa spolu medzi oficiálnymi klapkami aj učia. Keď je treba jedna druhej prinesie čaj či teplú deku. Áno, aj takto to vyzerá v zákulisí súťaže.

Druhé sústredenie finalistiek sa opäť nezaobišlo bez dôkladného testovania finalistiek i celého štábu. Na nálade to však nikomu neubralo. Hneď prvý deň absolvovali dievčatá fotografovanie pod vedením Lukáša Kimličku pre magazín EVA Hriešne dobrá. Jeho vízia bola jasná. Chcel mať na scéne finalistky v modeloch ich riaditeľa a zároveň módneho dizajnéra Michaela Kováčika. Styling nakoniec doriešil štylista Alex Lindov, ktorý okrem Kováčikových modelov vybral veci aj z módneho domu Alizé a módneho e-shopu Answear. O dievčatá sa v backstage staral vizážistický tím Gosh Copenhagen Slovakia a o vlasy sa im postarali hairstylistky salónu Xoxo Body&Mind. Okrem nafotenia editoriálu absolvovali finalistky aj nakrúcanie televíznych spotov k hlasovaniu o titul EVA Miss Sympatia 2021, ktoré aj tento rok uvidia diváci na obrazovkách TV JOJ. ,,Televízne spoty k hlasovaniu a napokon aj Fashion editorial do magazínu EVA by mali vyznieť veľmi elegantne a chic. Žiadne veľké vlny vo vlasoch, ani ružové stylingy. Môj štýl každý dobre pozná. Je o minimalizme, ktorý nechá vyniknúť kráse ženy,” hovorí riaditeľ súťaže Michael Kováčik.

Okrem nakrúcania a fotenia editoriálu, absolvovali finalistky aj niekoľko zaujímavých stretnutí, ktoré sú pred finálovým večerom a vstupom do ostro sledovaného sveta veľmi dôležité. Workshop na tému „Ako  byť úspešnou influencerkou na sociálnych sieťach“ viedla pod patronátom sektu Hubert úspešná influencerka Mirka Dobiš známa ako Fashion Spy, ktorá si na Instagrame vybudovala viac ako 60 – tisícovú základňu sledovateľov. S hlasovaním o titul EVA Miss Sympatia bola spojená aj ďalšia aktivita finalistiek - zoznámenia sa s aktivitami Ligy za duševné zdravie, ktorej tento rok poputuje výťažok z diváckeho hlasovania. So svojim vlastným príbehom sa pred dievčatami a zástupcami linky dôvery Nezábudka podelila vicemiss 2020 Kristína Víglaská a neskôr sa pridali aj iné dievčatá, pre ktoré bolo takéto stretnutie opäť ďalším plusom celého projektu. Nuž, súťaž Miss Slovensko nie je len o vonkajšej kráse, ale i o tej vnútornej a aktuálna finálová dvanástka je toho živým dôkazom.