Finále Miss Slovensko 2021 bude konečne aj s divákmi: Aké budú pandemické opatrenia?

Pandémia koronavírusu zmenila mnohé veci a vo viacerých oblastiach nenechala kameň na kameni. Pocítili to aj organizátori Miss Slovensko, ktorí museli minulý rok naplánovať finálový galavečer bez prítomnosti divákov i novinárov. Tento rok to však pandemická situácia umožnila, ale s istými obmedzeniami. S akými?

Finále Miss Slovensko sa minulý rok uskutočnilo bez prítomnosti divákov a novinárov v hľadisku. Na priamom prenose sa teda v štúdiu zúčastnila iba porota, z čoho boli nešťastní nielen organizátori, ale i samotné finalistky. Z obecenstva necítili podporu, nepočuli potlesk. Našťastie, tento rok pandemická situácia umožnila prítomnosť ľudí v sále. Má to však háčik.Bude to večer s divákmi, konečne, za čo som veľmi rád. Nevybavovali sme vôbec nič. My spĺňame a nasledujeme všetky pravidlá a nariadenia, aké sú a momentálne to tie nariadenia dovoľujú. Máme tam limitovaný počet divákov – na prenose a aj na afterparty,“ povedal pre joj.sk riaditeľ Miss Slovensko Michael Kováčik.

Že sa sálou bude ozývať aplauz, smiech a povbudzovanie finalistiek, je pre organizátorov doslova vysnívanou predstavou. „Po minulom roku sú moje pocity veľmi pozitívne. Som z toho nadšený, že vôbec tam máme divákov, aj keď limitovaný počet. Budú tam partneri, rodiny najbližších, ľudia, ktorí ten projekt majú radi. Takže, oproti minulému roku je to veľká zmena k lepšiemu. Ale, samozrejme, nie je to v režime ako kedysi, keď tam bolo tisíc päťsto ľudí. To ani neviem, kedy to tak v najbližších rokoch bude,“ zhodnotil Kováčik.

Sledujte finálový večer Miss Slovensko už v sobotu o 20:35 na JOJke!