Riaditeľ Miss Slovensko oslavuje jubileum: Módna značka Michaela Kovačika má už 10 rokov!

Riaditeľ súťaže Miss Slovensko, Michael Kováčik, je úspešným módnym návrhárom a tento rok oslavuje jeho tvorba významné narodeniny!

Michael Kováčik pred trinástimi rokmi odštartoval kariéru ako módny štylista. Napriek tomu, že v Prahe vyštudoval žurnalistiku a médiá, prevážila u neho láska k móde. To dopomohlo k vzniku vlastnej značky, ktorá nesie jeho meno. V súčasnosti jeho módna tvorba zosobňuje eleganciu, minimalizmus, sexappeal a nadčasovosť. Dokáže vyzdvihnúť ženské prednosti a zakryť nedokonalosti, zdôrazňuje ženskú siluetu, a preto si ho obľúbili stále klientky aj široká verejnosť. Jeho originálnu tvorbu nosí aj množstvo známych osobností z Čiech aj zo Slovenska.  

Zdroj: Zdroj

Pätnásteho apríla predstaví Michael svoju jubilejnú kolekciu pod názvom Year X. V rámci jarnej edície prestížnej módnej akcie Mercedes-Benz Prague Fashion Week, osloví priaznivcov módy svojou novou víziou. Kolekcia bude špeciálne označená červeným X. Počas prvého prehliadkového dňa uvedie Michael prostredníctvom kolekcie jeseň/zima víziu šatníka modernej ženy a moderného muža.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa michael kovacik (@michaelkovacik)

  

Od roku 2019 pôsobí Michael Kováčik zároveň aj ako riaditeľ prestížnej slovenskej súťaže Miss Slovensko. Pod jeho vedením sa tento projekt v súčasnosti transformuje do novej podoby s víziou "nehľadať ideál krásy, ale osobnosť".  Ako sa to podarí realizovať, uvidia a posúdia diváci už 24. júna počas GALA večera, finále súťaže a v priamom prenose TV JOJ.