Spojenie krásy finalistiek Miss Slovensko a elegantného vozidla: Aha, aké štýlové auto získa víťazka!

Už od februára sa finalistky Miss Slovensko pripravujú na veľké finále. Počas celej prípravy absolvujú množstvo aktivít, workshopov, školení či fotení. A pre víťazku je prichystaný parádny automobil, s ktorým sa už dnes dievčatá zoznámili!

Na jednom zo sústredení absolvovali aj špeciálny "francúzsky deň". Dievčatá si užili francúzsku eleganciu, a to prostredníctvom áut DS Automobiles. Prémiové autá v spojení s prirodzenou krásou dvanástich finalistiek Miss Slovensko 2023 zachytil fotograf Lukáš Kimlička v sérii imidžových fotografií. Už onedlho ich budú môcť čitatelia vidieť v magazíne Eva a tiež aj na sociálnych sieťach Miss Slovensko a DS Automobiles. My vám prinášame ukážky z fotenia a nahliadnutie do zákulisia!

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Miss Slovakia (@missslovensko)

Víťazka Miss Slovensko 2023 sa už onedlho bude voziť v modeli DS 4 v nadštandardnej výbave celý rok. Výherný automobil nesie názov Rivoli, nazvanej podľa najznámejšej ulice Paríža s butikmi s luxusným tovarom. Vozidlo je vyjadrením najpokročilejších technológií pre bezpečnú, komfortnú aj zážitkovú jazdu. "Máme radosť z tejto spolupráce a tešíme sa na prirodzené spojenie ženskej osobnosti a krásy s rafinovanými technológiami," uviedla Marína Solovičová, marketingová manažérka DS Automobiles.

Zdroj: TV JOJ