Riaditeľ Miss Slovensko zbiera úspech za hranicami: V Čechách predstavil novú víziu módy!

Jednu z najvýraznejších módnych vízií predstavil na prehliadke u našich západných susedoch slovenský návrhár a riaditeľ súťaže Miss Slovensko, Michael Kováčik!

Michael Kováčik oslávil už desať rokov svojej tvorby a pri tejto príležitosti vytvoril kolekciu s názvom Year X. Na pražskej prehliadke Mercedes-Benz Prague Fashion predstavil ohurujúce modely a výrazne oslovil priaznivcov módy svojou novou víziou. V exkluzívnom predvedení modelkami a misskami zo Slovenska a Čiech predstavil 29 modelov ucelenej kolekcie. 

Jeho modely sú plné rafinovanosti, elegancie a príťažlivosti. Jesenno - zimná kolekcia nie je len čierna a biela, ale opiera sa aj o zemité farby, ktoré v týchto ročných obdobiach najčastejšie vyhľadávame. Do hry však Michael zapojil tiež červenú. Návrhár vo svojej tvorbe stavil opäť na kvalitné materiály ako je vlna, hodváb, bavlna a tvíd. Modely okrem iných predviedli aj Miss Slovensko 2020, Leona Novoberdaliu, známa česká topmodelka Aneta Vignerová, Miss Česká Republika 2009 a známa modelka a influencerka Liberty Blake Simon! 

Zdroj: Mercedes-Benz Prague Fashion