Poznáme meno novej Miss Slovensko: Najkrajšou Slovenkou pre rok 2023 je Daniela Vojtasová!

Niekoľkomesačné prípravy finalistiek Miss Slovensko 2023 vyvrcholili galavečerom, na ktorom sme spoznali meno víťazky, ale aj ďalších umiestnení 27. ročníka!

Prestížna súťaž krásy Miss Slovensko pozná svoju víťazku. Kráľovnou krásy pre rok 2023 sa stala Daniela Vojtasová. Na druhom mieste skončila Petra Siváková, ktorá získala titul 1. vicemiss. Na tretej priečke sa umiestnila Sonja Kopčanová, vďaka čomu nesie titul 2. vicemiss. O víťazke Miss Slovensko 2023 rozhodovala porota na čele s riaditeľom súťaže Miss Slovensko Michaelom Kováčikom. Okrem neho boli v porote: šéfredaktorka popredných slovenských dámskych magazínov, Eva Blahútová, módna stylistka Mirka Dobiš, lekárky Lucia Piteková a Merita Mazreku, Barbora Franeková, Miss Slovensko 2009, Pavol Kožík, generálny riaditeľ a majiteľ investičnej skupiny Proxenta a návrhár a fotograf Lukáš Kimlička.

​Víťazka súťaže Miss Slovensko získa honorovanú zmluvu s organizátorom LGM Production, postup na svetovú súťaž a mnohé atraktívne ceny. Od investičnej skupiny Proxenta dostane luxusný apartmán na celý rok v lukratívnej časti Bratislavy. Počas jedného roku bude môcť využívať prémiový osobný automobil DS 4 od francúzskej automobilovej značky DS Automobiles. Víťazka tiež získa exotickú dovolenku pre 2 osoby od cestovnej kancelárie Hydrotour do Senegalu. Nebude chýba ani putovná korunka a originálny exkluzívny diamantový prsteň v rovnakom dizajne od slovenského výrobcu šperkov LORETTA.

Počas finálového večera boli okrem hlavných titulov ocenené aj víťazky hlasovaní verejnosti vo viacerých kategóriách. Miss Press 2023 a Miss Hubert 2023 si odniesla ešte pred samotným finále Daniela Vojtasová. ​Novou EVA Miss Sympatia je Petra Siváková. Titul Miss Smile 2023 získala Nina Nemčoková. Miss GOSH 2023 sa stala Daniela Vojtasová. Miss Skin 2023 a Miss Voice 2023 si odniesla taktiež finalistka s číslom 12. Na Miss Universe poputuje Kinga Puhová!

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Televízia JOJ (@tvjoj)