Simona Leskovská vycestovala na Miss Supranational: TOTO je naša krásna reprezentantka!

Výber reprezentantky na prestížnu súťaž Miss Supranational 2023 bol náročný, no porota na čele s Michaelom Kováčikom sa zhodla na jednom mene!

Simona Leskovská v týchto dňoch reprezentuje našu krajinu na svetovej súťaži Miss Supranational 2023. Známa a úspešná influencerka, športová redaktorka, bývalá finalistka, neuveriteľných osem rokov po absolvovaní súťaže Miss Slovensko je opäť v súťažnej forme. Niekoľko mesiacov sa zodpovedne pripravuje na súťaž a 26. júna vycestovala na finále do Poľska. Veríme, že Simi bude skvele reprezentovať našu krajinu a naše hodnoty!

Tradične krajinu na tejto súťaži reprezentuje najnovšia Miss Slovensko, avšak finále sa uskutočnilo len túto sobotu, preto by nemala víťazka dostatočný čas na prípravu. "Dlho sme rozmýšľali a hľadali, kto by tam mohol ísť. Keďže Sophia Hrivňáková ide na Miss World, tak to neprichádza do úvahy, Sylvia Šulíková už na svetovej súťaži bola, Janka Vozárová takisto. Hľadali sme v minulých ročníkoch súťaže a zvažovali, ktorá z finalistiek a víťaziek je v súčasnej dobe tak dobre pripravená, že bude vedieť rýchlo reagovať na ponuku účasti v súťaži. A hlavne, bude reprezentovať práve naše nové hodnoty a filozofiu súťaže. Nielen krásna, pracovitá, zodpovedná, inšpiratívna, pokorná, ale hlavne osobnosť. Simona rozhodne spĺňa tieto atribúty v plnej miere. Preto veríme že bude skvele, dôstojne a na najvyššej úrovni reprezentovať našu krajinu a náš projekt.," uviedol Michael Kováčik.  

Zdroj: IG/simileskovska