Slovákom sa nepáči, čo sa deje vo svete v otázkach krásy: Na TÚTO krajinu vzniesli vlnu kritiku!

Finále Miss Supranational prinieslo novú držiteľku titulu. Slovensko za krásou vôbec nezaostávalo. Simona Leskovská mala veľkú šancu priviesť našu krajinu k víťazstvu!

Po finále Miss Supranational sa viacero Slovákov zhodlo na tom, že mala naša reprezentantka veľkú šancu priviesť Slovensko k víťazstvu. Nová Miss Supranational Andrea Aguilera má s našou Simonou mnohé podobné. A skutočne, tieto dve dámy si veľmi sadli a veľkú časť súťaže v Poľsku prežili spolu. Simona sa nedostala do top 12, dokonca ani do top 24. O tom, že Andrea je krásna žena niet pochýb, finále súťaž krásy vo svete však prinieslo nejeden kritický hlas! 

Nová a nová kritika sa ozýva na adresu Holandska, ktoré prinieslo revolúciu v súťažiach krásy. Ich novou Miss sa stala transgender žena. Teda muž, ktorý podstúpil operáciu zmeny pohlavia. O kráse Rikkie Valerie Kollé mnohí diskutujú. Je pravdou, že každá krajina má inú definíciu krásy, nejeden sa však pýta, či o jej víťazstve nerozhodla práve operácia. A je vlastne fér, že môže ženskú súťaž krásy vyhrať človek, ktorý bol pôvodne mužom? 

Nejedného Slováka poburuje výsledok v Holandsku. Portál topky.sk priniesol kritické názory Slovákov zo sociálnych sietí, ale aj pochvalné slová na adresu našej Simony. "Sledovala som celý čas, ako nás reprezentovala, bola perfektná po všetkých smeroch. Čakali sme aspoň top trojku. Ale asi stále platí, že Slovensko je na výhru príliš malé a nepodstatné," napísala na sociálnej sieti čitateľka Jana. "Čo čakať od celej Miss, keď v Holandsku ju môže vyhrať žena, ktorá sa narodila ako muž?" Napísala zase Marianna. Je zjavné, že Slováci nie sú so smerovaním novej éry súťaž krásy nadšení. Uvidíme, čo prinesie čas!