Už počas premeny pohlavia fotila v spodnej bielizni! Ako sa nová Miss Holandska stala ženou?

Nová Miss Holandsko sa narodila ako žena v mužskom tele. Už od raného detstva vedela, že chce podstúpiť premenu pohlavia. Začiatkom tohto roka dosiahla svoj cieľ!

Narodila sa ako Rik. Čoskoro pochopila, že je v zlom tele a že sa chce stať ženou. "Táto cesta začala v mojich ôsmich rokoch a rozhodne som si prešla mnohými hlbokými údoliami. Zvlášť, keď som si vyrazila von ako žena a okolo jedenásteho roku som si zmenila meno na Rikkie. Nebolo to ľahké, od šikanovania cez očakávania a úteky domov s plačom.  Ale vždy mi pomohla moja milovaná rodina a priatelia," zverila sa Miss Holandsko 2023 Rikkie Valerie Kollé so svojimi pocitmi na začiatku premeny.

V puberte navštívila lekára a dostala prvú medikáciu. "Najprv som v dvanástich rokoch dostala inhibítory puberty a potom v šestnástich ženské hormóny," vysvetlila Rikkie. Hormóny potom brala po celú dobu svojho dospievania a medzitým už vystupovala ako žena. Podstúpila aj plastickú operáciu pŕs. Nosí dlhé vlasy, má perfektný make-up a vždy si udržovala štíhlu postavu. Už vtedy fotila ako modelka, dokonca aj v bikinách a spodnom prádle.

Dlhých štrnásť rokov potom Rikkie Kollé čakala na chvíľu, keď sa stane skutočnou ženou. "Vedela som, že sa tým uzavrie kruh. Po dvojročnom čakacom zozname, mnohých nezdaroch a nedostatkoch mi v polovici decembra 2022 zavolali z nemocnice s tým, že pre mňa majú termín operácie," vysvetlila modelka. A tak 31. 1. 2023 podstúpila operáciu genitálií a stala sa skutočnou ženou. Pol roka na to získala v súťaži Miss Holandsko korunku kráľovnej krásy!