Kinga Puhová nás reprezentuje na Miss Universe v udržateľnom modeli: Aha, na tú krásu!

Tretieho novembra vycestovala Kinga Puhová na prestížnu svetovú súťaž. 72. ročník svetovej súťaže Miss Universe 2023 do štátu Salvádor v Strednej Ameriky. Finále súťaže sa uskutoční už 18. novembra 2023. Kinga sa môže pýšiť na tejto súťaži originálnym módnym kúskom!

Miss Universe je súťažou mladých žien, ktoré sa uchádzajú o titul Miss Universe 2023. Finále sa zúčastnia delegátky z 85 krajín sveta. Filozofia a štýl súťaže je "Podpora žien na celom svete".  Organizácia súťaže je globálna, inkluzívna organizácia, ktorá oslavuje všetky kultúry, pôvody a náboženstvá. Vytvára a poskytuje bezpečný priestor pre ženy, aby sa mohli podeliť o svoje príbehy a dosiahnuť osobný, profesionálny a filantropický vplyv. Ženy, ktoré sa zúčastňujú na tejto medzinárodnej platforme, slúžia ako inšpiratívne líderky a vzory pre svoje komunity a fanúšikov na celom svete. Organizácia Miss Universe existuje preto, aby obhajovala budúcnosť, ktorú tvoria ženy s odvahou posúvať hranice možností! 

Poslednou víťazkou súťaže je aktuálna Miss Universe 2022, fashion dizajnérka, Američanka s filipínskymi koreňmi R'Bonney Nola Gabriel, Miss USA a Miss Texas. Kinga cestuje do Ameriky a na súťaži sa predvedie v národnom odeve, ktorý si sama navrhla. "Ethereal Serenity". Táto nádherná módna kreácia je dôkazom spojenia éterickej krásy a sebavedomej sofistikovanosti. Tento dizajn je nielen majstrovským dielom, ale aj stelesnením udržateľnej módy. Každý prvok bol starostlivo vybraný, od ekologickej látky pochádzajúcej od zodpovedných dodávateľov až po starostlivé remeselné spracovanie, ktoré zaručuje dlhú životnosť a nositeľnosť na dlhé roky. Je to model úspechu a elegancie, ktorý má inšpirovať svet. Národný kostým si navrhla Kinga Puhová a zrealizovala návrhárka Yvona Leitne. Pozrite na tú nádheru! 

Zdroj: FOTO

Kinge držíme palce a prajeme jej úspešnú reprezentáciu Slovenska!