Kinga Puhová to s módou vie: Pozrite na jej módne kreácie s ohľadom na udržateľnosť!

Uplynulý ročník Miss Slovensko priniesol množstvo dievčat s jasnou víziou do života. Jednou z nich je aj Kinga Puhová, ktorá má najbližšie k móde!

Modelingový priemysel napreduje, a to aj vďaka modelkám, ktoré sa v ňom pohybujú. Móda už dávno nie je len o udávaní nových trendov, ale predovšetkým sa snaží priniesť väčšie posolstvo. To má na svedomí aj Kinga Puhová, ktorá bude našu krajinu reprezentovať na súťaži Miss Universe. Riaditeľ Miss Slovensko, Michael Kováčik, ju dokonca vybral úplne nečakane. O tom, kto pôjde reprezentovať našu krajinu na túto súťaž sa totiž priamo počas finálového galavečera nerozhoduje! 

A jednoznačne to nebola zlá voľba. Kinga Puhová je nielen krásna žena, ale je to skúsená modelka a módu berie s oveľa väčším ohľadom ako vysoké percento z nás. Jej mottom je: "Reduce, reuse, recycle, repeat." - Zredukujte, znovu použite, recyklujte, opakujte. Na finále Miss Slovensko predviedla dokonca jeden svoj model, ktorý tiež vyrobila s ohľadom na prírodné zdroje. Nie je to teda len modelka, ktorá nosí modely známych návrhárov, ale módu si sama tvorí!

"Čoraz častejšie hovoríme o udržateľnej móde, ale myslím si že je dôležité venovať pozornosť aj udržateľnému šatníku. Udržateľný šatník je tak isto dôležitý ako udržateľná móda sama o sebe. Ide o to, aby sme sa starali o naše oblečenie, aby sme nosili kúsky, ktoré už vlastníme a dopĺňali veci, ktoré dotvoria náš šatník. Je to o zodpovednosti za veci, ktoré kupujeme. Vytvorenie udržateľného šatníka môže byť prvým krokom k zodpovednejšiemu štýlu života," napísala na svojich sociálnych sieťach Kinga a my sa od nej môžeme veľa učiť!

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kinga Puhova (@kingapuhova)