Podgurážená Zuzana Plačková sa nechala tetovať: Neuveríte, čo jej nakreslili na ruku!

Temperamentná tmavovláska už dlhé roky múti vody slovenského šoubiznisu a vždy vie ako zaujať. Zuzana je často označovaná aj ako kráľovná instagramového neba a opäť sa jej podarilo šokovať. Jej nové tetovanie je naozaj výnimočné.

Zuzana Plačková je známa tým, že rada šokuje a čo si o tom myslia iní, ju nezaujíma. V minulosti nikdy nemala problém ani s vyzývavými a odvážnymi outfitmi, ktoré viac odhaľujú, ako zahaľujú. Odkedy sa ale vydala za svojho dlhoročného priateľa Reného, je striedmejšia vo vyjadrovaní aj v obliekaní. Sexi šaty si na seba už neoblieka tak často a preferuje ležérnu módu. Zuzana sa preslávila najmä svojou úprimnosťou, ktorá je pre niektorých až neznesiteľná. No ako sa hovorí, pravda niekedy bolí. Plačková si servítku pred ústa nikdy nedávala a na svojom Instagrame sa vyjadruje k akýmkoľvek témam.

​Zuzana si momentálne užíva dovolenku v Thajsku a spoločnosť jej robí manžel i dobrí priatelia. Temperamentná tmavovláska sa s kamarátkou poriadne odviazala a nechala sa potetovať. ,,Dali sme si srdiečko a pod tým znak euro. To znamená, že ľúbime peniažky," vysvetľuje Plačková. Viac vám prezradia priložené videá.