Mišovi Sabovi brutálne naložil fanúšik: Z moderátorovej reakcie jasá celý internet!

Na sociálnych sieťach sa čoraz častejšie objavuje množstvo nenávistných komentárov. Ľudia kritizujú všetko a všetkých. Na vlastnej koži to aktuálne zažil aj moderátor Mišo Sabo. Nestratil však duchaprítomnosť a hejtera sfúkol ako sviečku.

Nespokojnosť so sebou samým, zlosť na celý svet či len nuda. Ťažko povedať, čo podnecuje čoraz viac ľudí k hejterským komentárom a ponižovaniu na sociálnych sieťach. Vyjadrovanie svojho názoru je absolútne legitímne, avšak ak už hraničí s obmedzovaním či zhadzovaním, je to na pováženie. Svoje o tom vie aj moderátor Mišo Sabo, ktorého poznáte aj z relácie Nákupné maniačky. Po finále Miss Slovensko sa mu totiž ozval istý fanúšik, ktorý mu cez správu poriadne naložil. Mišo však neváhal a svoje rozhorčenie aj dal najavo. „Tak som sa teda dozvedel, že moja „lebka v záhlaví nie je tvarom vhodná na vyholenie, nie je to estetické”. Oznámil mi to v správe cez FB pán, ktorý má vo svojom profile uvedené, že pracoval ako gynekológ. Neskrýval svoje prekvapenie, že mi o tom doteraz nikto nepovedal a tiež mi vysvetlil, že ako osobnosť by som si mal dať pozor na všetky detaily a mal by som mať okolo seba ľudí, ktorí by sa mi postarali o perfektný styling. Asi som mal Miss Slovensko moderovať v závoji, alebo som si mal dať spraviť plastiku lebky. Neviem. Čo však viem je, že mám neštandardný tvar lebky, že ju mám po nehode aj zjazvenú. Viem, že mám aj jemné vlasy, tučný nos, citlivú pokožku so sklonom k začervenaniu, tenké a dlhé prsty na rukách, skoliózu, veľký zadok, masívne stehná, nepomerne úzke lýtka, každé chodidlo iné, etc. Nehanbím sa za nič z toho, lebo je to moje telo, v ktorom sa cítim dobre a vážim si ho. Nie som model, som moderátor a žiaden z mojich "defektov" neznižuje vášeň, s ktorou pristupujem ku svojej práci a s ktorou žijem svoj vizuálne nedokonalý život,“ napísal moderátor.

Michal Sabo na Miss Slovensko 2019 Absurdné Zdroj: TV JOJ

​Situáciu hneď využil a vyslal do sveta sociálnych sietí jasné posolstvo. Jeho fanúšikovia to mimoriadne ocenili a doslova nad jeho vyhlásením jasali. „Neviem, kde je definované, že sociálne siete slúžia na to, aby sa ľudia k iným ľuďom správali ako ku genetickému odpadu, bez rešpektu a úcty. Nikto nemá odpoveď, ani riešenie. Mám iba prosbu - milujte sa a rešpektujte sa takí, akí ste. Nájdite vo svojich nedostatkoch svoju silu a svoju jedinečnosť. Lebo to je to, čo zakomplexovaných trollov irituje a odzbrojuje. Plus! Buďte vďační za to, že ste. Stačí sekunda a nemusí tak tomu byť. Tvar lebky potom bude absolútne nepodstatný,“ uzavrel.

Lenka Filipová

Lenka Filipová

Viac článkov od autora