Lucid ohúrila fanúšikov nádhernou vizážou: Wau, veď vyzerá úplne ako Jennifer Lopez!

Známa vizážistka Lucia Sládečková miluje v líčení extravaganciu a jej mejkapové výtvory doslova vyrážajú dych. To sa stalo aj teraz, keď sa fanúšikom pochválila svojou vizážou, s ktorou nápadne pripomína latinskoamerickú divu!

Usmievavá, pozitívna a vždy dobre naladená Lucia Sládečková, známa ako Lucid, sa pri svojej práci rozhodne nevyhýba extravagancii. Či už ide o mejkap alebo o účesy, vždy vie zahviezdiť a odlíšiť sa od ostatných. Neustále skúša niečo nové a pri pohľade na jej originálne mejkapové výtvory tají dych nejedna žena. Hra s farbami, s tvarmi, so svetlom a s tieňom. To všetko zvláda dokonale. Keďže Lucid nie je len klasická vizážistka, ale je v podstate umelkyňa, múzy hľadá všade.

Najnovšie sa fanúšikom pochválila jedným zo svojich mejkapových diel a všetci sa zhodli na tom, že na snímkach nápadne pripomína spevácku divu Jennifer Lopez.Wow, ako J.Lo.,“ napísala nadšená fanúšička. „Na prvý pohľad som si myslela, že je to J.Lo,“ zhodnotila ďalšia. Či bola pre Lucid naozaj inšpiráciou latinskoamerická diva nevedno, no ak je to tak, vybrala si naozaj veľmi dobre! Čo poviete?