Pamätáte si Simonku z Take me out? Odpadnete, ako teraz vyzerá! Je z nej úplne iná žena!

Verní diváci JOJky si určite spomínajú na zábavno-zoznamovaciu šou Take me out, v ktorej sme spoznali extravagantnú tmavovlásku Simonku. Zviditeľnila sa vtedy nielen svojimi hláškami, ale aj provokatívnym imidžom. Ten je však už minulosťou. Z niekdajšej "šelmičky" je dnes spokojná mamina s radikálne zmeneným imidžom. A ten nám ukáže v priebehu tohto týždňa v Nákupných maniačkach!

Extravagantná tmavovláska Simona sa pred pár rokmi v šou Take me out stala doslova legendou. Od začiatku na seba strhávala pozornosť a to vďaka bujným vnadom, výraznému štýlu i mejkapu a úsmevnými výrokmi. Do pamäti sa však azda každému vryla v momente, keď zabudla stlačiť tlačidlo a nechtiac sa dostala na rande s Braňom. Ako každý očakával, stretnutie nedopadlo najlepšie a párik si pomaly ani nevedel prísť na meno. Po skončení Take me out bola Simonka ešte dlhý čas pod drobnohľadom médií. Všetko sa to zmenilo, keď sa usadila, stala sa maminou a umiernila aj svoj imidž.

Pripomeňte si Simonkin legendárny moment z Take me out vo videu:

​Radikálne zmenený účes, mejkap i štýl v obliekaní predvedie tento týždeň v ikonických Nákupných maniačkach. A treba poznamenať, že ten rozdiel je naozaj dychberúci. Zmysel pre humor však Simonke ostal, o čom svedčí aj jej výrok hneď v úvode relácie. "Myslím si, že tretia séria Nákupných maniačok bezomňa...to by bolo ako pozerať tretiu sériu Sexu v meste bez Carrie. Asi budem legendou tejto relácie," povie a zasmeje sa. Ako sa bude Simonke v Maniačkach dariť?

NM 24 - Simonka Zdroj: TV JOJ

NM 24 - Simonka Zdroj: TV JOJ


Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!